Spring til indhold

Køb kæde til studenterugle her

Box kæde 46 cm lang i sterling

Studentergave

En studentergave kan være svær at finde. Her på siden finder du ideer og inspiration til gaven til hende.

Køb studenterugle her

Vedhæng i sterling sølv med ferskvandsperler

StudenterugleTillykke med studenten

Sommeren nærmer sig, hvilket betyder det snart vrimler frem med smukke, unge studenter. Det er et helt særligt øjeblik når den unge student får den flotte studenterhue på hovedet. Efter flere års flid afslutter de nu et kapitel i deres liv og er godt rustet til næste skridt. Uanset huens farve er det en begivenhed, som skal fejres oven på de mange eksaminer. Denne dag er det oplagt, at forære en studentergave, som kan bruges i mange år og vække gode minder. Mangler du den perfekte studentergave? En oplagt gaveidé er et smukt og unikt smykke, som studinen kan bruge i mange år. Nedenfor finder du vores bud på gaveideer, som vækker glæde i mange år.

Smykker som studentergave

Den perfekte studentergave er en, som studenten kan tænke tilbage på og have glæde af i mange år. Her er et smykke en god gaveidé til piger og kvinder. Indenfor smykker kan du finde mange smukke ting og de findes i alle prisklasser. Med et smykke fra Vibeke Elisabeth glæder du den nyudklækkede student med et dansk designet, unikt, håndlavet smykke. Om det skal være helt stilrent og enkelt eller du ønsker at give et mindre minimalistisk smykke, så finder du det her. Et smykke kan være alt fra en ring, til halskæde eller et par flotte øreringe.

Ugler

Årets studentergave

En studentergave skal gerne vække glæde og minder om denne særlige dag. Vi har designet vores bud på en gave der er værd at give studinen. Vi har designet et vedhæng udformet som en ugle, håndsmedet på vores eget værksted. Studenteruglen er lavet fra bunden i 100% sølv. Uglens krop er sandblæst, vinger og fødder er højglanspoleret, to fine sorte ferskvandsperler udgør øjnene og små briller lavet af trukket sølvwire fuldender det lille kunstværk. Vedhænget er enkelt og stilfuldt, men skiller sig ud fra mængden.

Køb studenteruglen lige her.

Kontakt

Vibeke Elisabeth
Mail: contact@vibekeelisabeth.com
Tlf.nr.: +45 60 66 00 91
Man – Fre 09:00 – 16:00

Kontakt os
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked