Spring til indhold

Smykkepleje

"Kvinder har til alle tider båret smykker, og som regel har man mere end et - måske endda en hel samling! De kan være dyre, de kan være billige, måske endda hjemmelavede, men alle har de haft deres egen vej ind i dit liv i form af dåbs-, konfirmations- og bryllupsgaver, morgen - og barselsgave, måske et minde om en særlig begivenhed - eller en arv. Fælles for dem alle er, at giveren har villet glæde dig. Med tiden bliver nogle af dem dine yndlingssmykker, mens andre lever et mere tilbagetrukket liv i dine gemmer.

Uanset hvad gælder det for alle smykker, at brug og pleje er afgørende for, hvor længe, de holder. Og her følger vores anbefaling til, hvordan du kan blive ved med at have glæde af dine smykker fra Vibeke Elisabeth." - Vibeke Elisabeth 2019

Opbevaring

Når du ikke bruger dine sølvsmykker fra Vibeke Elisabeth -  ja, smykker generelt - anbefaler vi, at du opbevarer dem i en lille plastpose med lynlåslukning. Derved undgår du såvel ridser ved kontakt med andre smykker, som oxydering. Den proces, der misfarver sølv, når det kommer i kontakt med luftens ilt. Når du bestiller et af vores smykker, medfølger der derfor altid såvel en lille lynlåspose som en fin, håndsyet smykkepose. God opbevaring gør senere smykkepleje langt nemmere.

Brug

Vores smykker er lavet med brug for øje! Vi har brugt de bedste materialer og også den håndværksmæssige kvalitet er høj, så de er ikke så sarte. Når det så er sagt, er smykker og kemikalier eller sved sjældent en god kombination og noget især perler kan være følsomme overfor. Vi råder derfor til, at smykkerne tages af før du går i gang med rengøring, går i svømmehal, dyrker sport osv. På grund af eventuelle kemikalier i cremer og parfumer, er det derfor også en god ide, at tage smykkerne på som det sidste, før du går ud af døren.

Bistro sølv rensecreme til vedligeholdelse af sølvsmykker

Smykkepleje

Hvis du som jeg er midt i livet, er du sikkert vokset op med pudsecreme på metaldåser. Det var et produkt, som i kombination med gnubben og gniden gav flotte og skinnende smykker og sølvtøj. Det gav så også sorte fingre, en ubehagelig lugt af rådne æg, og satte sig i øvrigt i alle revner og sprækker.

For at afhjælpe disse gener har det danske firma Sterling udviklet en pastaagtig creme ved navn Bistro Sølvrensecreme. Den kan jeg meget varmt kan anbefale. Faktisk synes jeg, det er et genialt produkt til vedligeholdelse og smykkepleje.

Det er nemt og hurtigt, giver et flot resultat. Den medfølgende svamp kommer ind på steder,hvor en pudseklud ikke kommer. Der er ingen grim lugt, og overskydende pudsepasta kan blot skylles af under den varme hane! MEN: pas på med perler, stene og belægninger med guld og ruthenium, vær meget forsigtig med dem!

Produktet kan købes i mange supermarkeder og er 95% biologisk nedbrydeligt.

Hvis du vil vide mere, er her et link til Sterlings hjemmeside

Kontakt

Vibeke Elisabeth
Mail: contact@vibekeelisabeth.com
Tlf.nr.: +45 60 66 00 91
Man – Fre 09:00 – 16:00

Kontakt os
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked