Spring til indhold

Aveta vedhæng

695 kr.

  • Dansk design
  • Håndlavet på eget værksted
  • Sterling sølv og hvid ferskvandsperle
  • Længden ca. 5,5 centimeter
  • Leveres i fin gaveæske
  • Fri fragt i Danmark

På lager

Varenummer (SKU): DK2PS90P Kategori:

Glæd dig selv eller en du holder af med et Aveta vedhæng. Oplagt til morgengave. Designet er vores eget og det er tegnet med tanke på den glæde man kan opleve, når man sammen med en anden eller flere andre, udgør en helhed. Det kan være et parforhold, en familie, et venskab, eller noget helt andet.

Vedhænget er et lille kunstværk indenfor sølvsmedefaget og det ses tydligt.

Først bliver den lille plade skåret ud og perleindfatningen gjort klar. Det rene sølv er smeltet og tilføjet en smule kobber, for at gøre det stærkt og holdbart. Når sølvet er forarbejdet, bliver en del af det kørt igennem en valse, for at opnå en plade i den rigtige tykkelse til dekorationspladen i midten af vedhænget. Rammen til perlen bliver loddet på pladen og  og så er den del klaret. Resten af sølvet bliver nu trukket ud i en lang halvrund wire, der bruges til at bukke og forme, de små led. Nu begynder den svære del; de små led er sat på tværgående sølvwire, uden lodning. Kun det yderste led er loddet fast på wiren. Det er et arbejde, der tager tid og kræver stor omhyggelighed, men resultatet er det værd. De mange led, der i virkeligheden er løse og individuelle,  fremstår som en samlet overflade – solid, men med fleksibilitet og livlighed.

Det hele er udført i sterling sølv og en ægte ferskvandsperle. Højden er ca. 5,5 centimeter.

Over tid kan smykket trænge til at blive frisket lidt op og du kan klikke her;  Pleje af vedhæng  for  at få vores anbefaling til pleje af smykket.

Du kunne også være interesseret i...

Kontakt

Vibeke Elisabeth
Mail: contact@vibekeelisabeth.com
Tlf.nr.: +45 60 66 00 91
Man – Fre 09:00 – 16:00

Kontakt os
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked