Spring til indhold

Menchit ørering

449 kr.

  • Luftige og lette
  • Håndsmedet i sterling sølv
  • Velegnet til daglig brug eller sød venindegave
  • Måler ca. 3 cm i diameter
  • Leveres i fin gaveæske
  • Fri fragt i Danmark

 

På lager

Varenummer (SKU): DK2S235E2 Kategorier: ,

Smukke runde sølvøreringe.

Menchit øreringene er lette og luftige, både at bære og at se på. De runde sølvøreringe er usædvanlig anvendelige og er nogle af vores mest populære smykker. Du kan vælge at lade dem komplimentere en flot kjole, fuldende outfittet med capri bukser, bluse og kasket eller pifte hverdagstøjet op. På grund af deres tidløshed og anvendelighed, er de også et sikkert valg som gave til en veninde, datter eller mor, du gerne vil glæde.

Øreringene er lavet fra bundet, hvor det rå sølv og en smule kobber er smeltet sammen til sterling sølv. Herefter er sølvet blevet forarbejdet, indtil det er trukket ud i wire og formet til ringe i tre forskellige størrelser. De tre ringe er først forbundet med små ringe og herefter, med varieret styrke, banket flade, så de får et abstrakt mønster. Det er denne teknik, der giver spillet i øreringene.

Menchit øreringene kræver ikke den store pleje, men vil over tid blive mørkere. Hvis du gerne vil have den oprindelige farve tilbage, eller hvis du bare syntes de trænger til en opfriskning, så klik og læs mere om pleje af øreringene:  Pleje af Menchit øreringe

Du er også altid velkommen til at skrive til os på vores kontaktside, og vi vender hurtigt tilbage.  Kontakt

 

 

Kontakt

Vibeke Elisabeth
Mail: contact@vibekeelisabeth.com
Tlf.nr.: +45 60 66 00 91
Man – Fre 09:00 – 16:00

Kontakt os
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked