Spring til indhold

Sequin ørering

695 kr.

  • Håndvævede kædestykker
  • Sterling sølv og ferskvandsperler
  • Dansk design
  • Total længde ca. 6 cm
  • Leveres i fin æske
  • Fri fragt i Danmark

På lager

Varenummer (SKU): DK2PS303E1 Kategorier: ,

Klassiske øreringe.

Et gedigent håndværk, hvor kombinationen af vores erfarne indonesiske smedes kunnen og det nordiske designs rene linier, går op i en højere enhed.

Øreringen er bygget op af et 2 cm langt håndvævet stykke kæde. Kædestykket er 1 cm bredt og består af rigtig mange små individuelle ringe, der omhyggeligt og tålmodigt er vævet sammen uden brug af lodninger. For at fuldende smykket, har vi tilsidst tilføjet et par nøje udvalgte smukke dråbeformede hvide ferskvandsperler.

Øreringene vil fuldende det klassiske elegante look, så der er mange muligheder. Et eksempel på et godt tøjmatch kunne være en ensfarvet skjorte, med eller uden jakke. Også en bluse med en stor rund halsudskæring eller en klassisk flæsekrave er et godt match og selvfølgelig må vi ikke glemme den sorte kjole! Hvis valget er faldet på en sort kjole, er øreringene et sikkert valg hvadenten kjolen er kort, medium eller lang, med krave eller udskæring eller overskåret, med eller uden blonder.

Hvis du vil mixe med vores andre smykker, vil det selvfølgelig være oplagt at gå efter de andre smykker i Sequin serien, men også et Gefion eller Hera armbånd er et godt bud.

Længden ca. 6 cm og alt er i håndlavet i sterling sølv.

Kontakt

Vibeke Elisabeth
Mail: contact@vibekeelisabeth.com
Tlf.nr.: +45 60 66 00 91
Man – Fre 09:00 – 16:00

Kontakt os
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked