Spring til indhold

Rainbow armbånd 2

3.295 kr.

  • Rainbow dichroic glas
  • Håndvævet bånd i sterling sølv
  • 18 cm i længden og 2 cm i bredden
  • Sikker lås i eget design
  • Behagelig at have på
  • Leveres i fin æske
  • Fri fragt i Danmark

På lager

Varenummer (SKU): GL031B2 Kategori:

Unika armbånd.

Et helt usædvanligt armbånd og det eneste af sin slags.

Armbåndet er bygget op af det changerende dichroic glas og det håndvævede kædebånd, som vi ellers normalt bruger til Sequin kollektionen. Alt det glas, der er brugt til hele vores Rainbow kollektion er skåret fra den samme plade. Sædvanligvis vil det betyde, at alle stykker glas har samme farve, men sådan er det ikke her. Rainbow-glasset indeholder et utal af farver, der er løbet sammen og har blandet sig forskelligt og tilfældigt ud over pladen. Derfor kan der på samme plade være et mindre område med en grøn dominerende farve og et andet område hvor den grønne farve bliver brudt af et enkelt, men tydeligt, strejf af lyserød.

Dette armbånd er fra et område, hvor glasset har et helt utroligt farvespænd og alt efter hvorfra lyset rammer, er de dominerende farver grøn og tyrkis over i pink og gylden.

Båndet er håndvævet i sterling sølv. Du kan se en beskrivelse af væveprocessen her: Vævning af armbånd

Armbåndet er 18 cm langt og beregnet til at sidde så tæt, at det ikke kan glide ud på hånden. Det er selvfølgelig et større armbånd, men det er behageligt at have på.

Det er nemt at sætte det sammen med din garderobe. Prøv at vælge noget ensfarvet tøj og så er der virkelig mange muligheder. Armbåndet står nemlig fantastisk godt til vores traditionelle nordiske farver, som hvid, grå og sort men også til for eksempel mørkegrøn og rosa.

Kontakt

Vibeke Elisabeth
Mail: contact@vibekeelisabeth.com
Tlf.nr.: +45 60 66 00 91
Man – Fre 09:00 – 16:00

Kontakt os
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked